Guies lineals

Guies lineals


Els guiats lineals de precisió solen ser sistemes compactes compostos per guies guies longitudinals obturades i patins de boles o rodets, oferint una elevada rigidesa i alta capacitat de càrrega. Aquests sistemes de guiatge són autoportants perquè poden absorbir forces i moments des de qualsevol direcció del rail, excepte en la del moviment, per aquest motiu es pot muntar un sol patí en un rail.

També són guiats d'alta precisió a causa de la seva forma constructiva. Tolos els rails porten unes obturacions temperades i rectificades per on recirculen les boles o rodets del patí mantenint unes repetitivitats de posicionament únics al mercat. Estan disponibles amb diferents classes de precisió i de recàrrega i són adequats per a aplicacions amb elevats requisits de guiat i de posicionat.

Un altre avantatge d'aquests sistemes és que es poden combinar diferents tipus de carro amb la mateixa guia dins de la mateixa mida. Això implica una millor logística i un estalvi econòmic. Cada element pot adquirir i emmagatzemar separadament sense haver de canviar tots dos alhora.

Aquests sistemes també ofereixen una amplia gamma de patins amb diferents formes constructives, així com d'accessoris per a la lubricació i estanquitat dels mateixos.

En TLA disposem d'una gamma de patins i components econòmica per poder adaptar-nos a les seves necessitats.


Patins de boles estàndar

PATINS DE BOLES ESTÀNDAR

- Diferents tipus de precisió i precàrrega. - Diferents execucions
- Altes velocitats
- Baix nivell de soroll
- Gran rigidesa
- AcerPatins de boles anticorrosiu LTBC

PATINS DE BOLES ANTICORROSIU LTBC

Per a aplicacions especials on es requereixi una protecció de la guia i patí.
El recobriment LTBC consisteix en una capa de crom negre fi que al mateix temps proporciona una bona resistència al desgast, i un efecte protector contra la corrosió molt important.
Gruix de crom: de 2 a 10 micresPatins de boles miniatura

PATINS DE BOLES MINIATURA

Els patins miniatura ofereixen una gran capacitat de càrrega en un espai molt compacte. Aquests patins es fabriquen en acer inoxidable.
Els camps d'aplicació són:
- Òptica
- Informàtica
- Màquines d'impressió
- Medicina
- LaboratoriPatins y rails de boles en alumini

PATINS Y RAILS DE BOLES EN ALUMINI

Els patins i rails de boles estan dissenyats especialment per a tot tipus de moviments lineals i per tant són adequats per al seu ús en la majoria dels tipus de maquinària.
Els rails es componen d'alumini forjat amb guies d'acer inoxidable endurit enclavats que serveixen com pistes de rodament per als patins.
Els avantatges són el pes lleuger i els materials anticorrosius.
Amb aquesta combinació és possible oferir un sistema de guia que aconsegueixi una bona relació preu -rendiment.