Mòduls i taules lineals

Mòduls i taules lineals


Els mòduls lineals són sistemes de guiat de precisió compostos d'un guiat i un accionament. Aquests sistemes ofereixen característiques d'elevats rendiments, dimensions reduïdes i facilitat de muntatge. Hi ha diferents tipus de sistemes combinant diferents guiats (patins de boles, rodets, rotllanes ...) i accionaments (corretja, husillo, cremallera ...) depenent l'aplicació que es necessiti.

En TLA tenim una gran varietat de sistemes lineals econòmics. En el nostre departament tècnic li ajudarem a escollir el sistema que més es adapta a les seves necessitats.Mòduls i taules lineals FLI

MÒDULS I TAULES LINEALS FLI

Els sistemes lineals FLI amb compactes i econòmics. Són molt recomanables per a aplicacions que no necessiten d'unes prestacions especials i amb molts cicles de treball.

Tenen molt bona relació qualitat-preu.Mòduls lineals TMT

MÒDULS LINEALS TMT

TMT és especialista en sistemes lineals per a grans càrregues, longituds i elevades velocitats.
TMT també ofereix pòrtics de 2 i 3 eixos de moviment preparats per muntar.Mòduls i sistemes lineals TLA a mida

MÒDULS I SISTEMES LINEALS TLA A MIDA

Tecnologia Lineal Aplicada som una empresa especialitzada en sistemes lineals de moviment, d'aquesta manera, oferim al client sistemes a mida a partir de les necessitats del client. Sempre fabriquem a paritr dels nostres productes lineals, i / o modifiquem mòduls estàndard.

En el nostre taller especialitzat també realitzem reparacions de mòduls o sistemes lineals, oferint un servei ràpid per a manteniments industrials.