Rodamientos lineales y soportes

Rodaments lineals Suports


Els sistemes de guiat per eix es componen d'eixos o d'eixos autosuportats, sobre els quals es desplacen els rodaments lineals de recirculació boles o casquets lineals per fricció. Aquests sistemes estan dissenyats per absorbir elevades càrregues radials mitjançant un SOTA ROZADIENTO obtenint un esforç reduït i un moviment suau. Les precisions de muntatge en aquests sistemes no són elevades en comparació amb altres sistemes de moviment de precisió.

En TLA disposem d'una àmplia gamma econòmica de rodaments, sets i suports de per aquests sistemes de rodament oferint moltes possibilitats i alternatives de muntatge. També podem oferir rodaments i suports de primeres marques com, Rexroth, SKF, NB, IKO, etc...RODAMENTS LINEALS SAMICK

Adaptant a les necessitats del mercat per la importació de maquinària asiàtica, TLA es va convertir en l'any 2010 en distribuïdor autoritzat a Espanya de la companyia SAMICK per ampliar la seva oferta de producte amb mesures i suports lineals nous.

SAMICK Precision Ind. Co, Ltd és una empresa que fabrica el producte relacionat amb l'automatització inustrial sent especialista en els rodaments lineals de precisió, que es completa amb el desenvolupament tècnic de la marca.

APLICACIONS ESPECIALS

En el nostre taller de mecanitzat li podem oferir les següents alternatives per adaptar-nos a les seves necessitats:

- Fabricació de suport de rodament a mida segons plànol client.
- Revisió i substitució de rodament lineal.
- Fabricació i muntatge dels eixos autosuportats segons pla.
- Modificació i / o adaptació de suport lineal estàndard.